Cupcakes Cu Ciocolată Și Nucă De Cocos

Cupcakes cu ciocolată și nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 12 porții cu 164 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de ciocolată semidulce, bicarbonat de sodiu, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes cu ciocolată cu glazură de nucă de cocos {cupcakes cu bucurie de migdale}, Hershey ' s Coconut Creme Kisses & Cupcakes de ciocolată cu glazură de vanilie de nucă de cocos, și Cupcakes Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 12 căptușeli de hârtie pentru brioșe în cupe pentru brioșe. Pune deoparte.
Combinați cacao și 1 linguriță de scorțișoară într-un castron mic.
Se adaugă apă clocotită, amestecând până se dizolvă cacao. Pune deoparte.
Combinați iaurtul și bicarbonatul de sodiu; se amestecă.
Combinați 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de margarină și gălbenuș. Bate la viteza mare a unui mixer 1 minut.
Adăugați amestec de cacao, amestec de iaurt, făină, nucă de cocos, 1 linguriță de vanilie și extract de migdale; se amestecă bine.
Bateți sarea și albușul de ou la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat; împărțiți aluatul uniform între cupele de briose pregătite.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când cupcakes-urile revin când sunt atinse ușor în centru.
Combinați 1 1/2 linguri de apă, 1 linguriță de margarină și ciocolată într-o cratiță mică.
Se pune la foc mediu-mic până se topește ciocolata.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul pudră, 1/2 linguriță scorțișoară și 1/2 linguriță vanilie.
Întindeți 2 lingurițe glazură peste fiecare cupcake cald.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.