Cupcakes Cu Ciocolată Umplute Cu Nucă De Cocos

Cupcakes Cu Ciocolată Umplute Cu Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată umplute cu nucă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 26 și costă 22 de cenți pe porție. Un amestec de făină, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slime umplut Cupcakes cu mlaștină gunoi glazura { aka nucă de cocos var prajiturele}, Cupcakes umplute cu ciocolată, și Cupcakes Umplute Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru umplere, puneți albusul de ou și sarea într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați nuca de cocos și făina; deoparte. Bateți albusul de ou la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând la înălțime până când se formează vârfuri lucioase și zahărul este dizolvat. Pliați treptat în amestec de nucă de cocos, aproximativ 1/4 cană la un moment dat; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Într-un castron mare, scurtarea smântânii și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați ouă și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
5
Combinați făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul cremă alternativ cu zară și apă. Umpleți cupele de brioșă căptușite cu hârtie pe jumătate pline. Picătură de umplere de lingurițe în centrul de fiecare cupcake. Se acoperă cu 2 linguri de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
6
Coaceți la 350 de minute timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în porțiunea de tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Pentru glazură, într-o cratiță mică, combinați zahărul și laptele. Aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Se ia de pe foc; se amestecă scurtarea și chipsurile de ciocolată până se topesc. Bateți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
9
Răspândiți peste cupcakes și garnisiți cu nucă de cocos prăjită și bucle de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții26
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista