Cupcakes cu ciocolată umplute cu cremă
Cupcakes cu ciocolată umplute cu cremă este un desert american. Această rețetă face 36 de porții cu 148 de calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită shortening, bicarbonat de sodiu, zahăr și ulei de canolan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Cupcakes cu ciocolată umplute cu unt de arahide și glazură cu Ganache de ciocolată , cupcakes umplute cu căpșuni și cremă și căpșuni umplute cu cremă Cannoli sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate zahărul, laptele, uleiul, apa, ouăle și vanilia până se omogenizează bine.
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat amestecul de ouă până se omogenizează.
Umpleți cupe de brioșe tapetate cu hârtie pe jumătate.
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, bateți untul, scurtarea, zahărul de cofetă, laptele, vanilia și sarea până devin pufoase, aproximativ 5 minute. Introduceți un vârf foarte mic într-o pungă de patiserie sau de plastic; umpleți cu umplutură de cremă. Împingeți vârful prin partea de jos a căptușelii de hârtie pentru a umple fiecare cupcake. Prăjituri de îngheț.