Cupcakes Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat
Prajiturele de ciocolata Topped caramel sărat ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 105 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați topping de caramel, topping biciuit, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Gogoasa & Inghetata Topped Ciocolata Cupcakes, Cupcakes Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Cupcakes Cu Ciocolată Caldă Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ouă și spanac pur și simplu cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose,umplând aproximativ trei sferturi.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Chiar înainte de servire, întindeți aproximativ 2 linguri de topping bătut pe fiecare cupcake; stropiți cu 1/4 linguriță topping de caramel.
Se presară cu sare de mare.