Cupcakes cu ciocolata fara gluten

Cupcakes cu ciocolata fara gluten
Cupcakes cu ciocolată fără gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Vă uitați la silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 126 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, gumă xantan, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 192 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Multora le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare american. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes cu ciocolată fără gluten făcute cu făină de fasole Garbanzo – Cele mai bune cupcakes fără gluten de până acum, Cupcakes cu nucă de cocos Spooky Pânză de păianjen cu Ganache de ciocolată (vegan, fără gluten, cereale). Cupcakes cu dovlecel cu ciocolată, fără ulei și fără gluten.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți două forme de brioșe de 12 căni sau tapetați cu pahare de copt din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesărat Răcit, TăiatUnt Nesărat Răcit, Tăiat
2
Într-un castron mediu, amestecați făina de orez, făina de mei, cacao, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și guma xanathan. Într-un castron mare separat, bateți ouăle, zahărul, smântâna, laptele și vanilia. Se amestecă ingredientele uscate până se omogenizează. Turnați aluatul în cupele pregătite, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Făină De MeiFăină De Mei
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Amestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din CutieAmestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Un Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană RezervatăUn Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii De ZahărAproximativ 1,5 Uncii De Zahăr
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile scad înapoi când sunt apăsate ușor, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tava așezată peste un grătar. Când se răcește, aranjați brioșele pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De Culoare AlbastrăZahăr De Culoare Albastră
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
Unt Nesărat Răcit, TăiatUnt Nesărat Răcit, Tăiat
Aproximativ 11 Uncii ZinfandelAproximativ 11 Uncii Zinfandel

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcake cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista