Cupcakes cu ciocolata citrice

Cupcakes cu ciocolata citrice
Cupcakes cu ciocolată cu citrice este o rețetă americană care servește 12. O porție conține 169 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mergeți la magazin și luați apă, zahăr, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați cupcakes cu citrice cu glazură de ciocolată albă, cupcakes cu ciocolată Kosher pentru Paște: cupcakes cu ciocolată fără făină cu glazură de ciocolată cu cremă de brânză și cupcakes cu mure și citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bate sucul de portocale, apa, uleiul, oțetul și vanilia. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat amestecul de suc de portocale până se omogenizează. Se amestecă fulgi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura Cu Ciocolata Sau VanilieGlazura Cu Ciocolata Sau Vanilie
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Coliere De BomboaneColiere De Bomboane
OțetOțet
Pudră De CacaoPudră De Cacao
1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei
Stropiți Cu Ulei De MăslineStropiți Cu Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Acoperiți paharele pentru brioșe cu spray de gătit sau folosiți folii de hârtie; umpleți pe jumătate cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie Duncan Hines® Mele Caramel Cake Mix1 Cutie Duncan Hines® Mele Caramel Cake Mix
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Coaceți la 375° timp de 13-16 minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet. Chiar înainte de servire, stropiți cu zahăr de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si Așchii De Ciocolată, OpționalFrisca Si Așchii De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă MovGumă Mov
Carton RezistentCarton Rezistent
Cutie De Sos De Afine Jeleat, Tăiat în FeliiCutie De Sos De Afine Jeleat, Tăiat în Felii
Rosii, Miezul Scos Si Pulpa Taiata CubuleteRosii, Miezul Scos Si Pulpa Taiata Cubulete

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcake cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista