Cupcakes cu bezea cu Nutella și căpșuni
Rețeta Cupcakes cu bezea cu Nutellan și căpșuni este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 252 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 244 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, căpșuni, nutella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de bezea Praline cu căpșuni, Tort de bezea cu lămâie cu căpșuni, și Oțel tăiat ovăz cu Nutellan și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Pulverizați o formă de brioșă de 12 cani cu spray de copt, apoi tapetați staniu cu căptușeli pentru cupcake și pulverizați din nou ușor staniu cu spray de copt, asigurându-vă că acoperiți suprafața de staniu.
Bateți albușurile, oțetul și sarea la viteză medie-mică până se slăbesc, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Combinați zahărul și amidonul de porumb și, cu mixerul în funcțiune, adăugați în castron câte 1 lingură.
După ce s-a adăugat tot amestecul de zahăr, continuați să amestecați până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie sau o pungă mare cu fermoar, prevăzută cu o stea de 1/2 inch sau un vârf simplu de patiserie. Pipați bezea într-o mișcare circulară, apăsând vârful în bezea în timp ce se scurge, în staniu pregătit, îngrămădind bezea la aproximativ 1 inch deasupra marginii.
Coaceți cupcakes până când sunt ferme și uscate, aproximativ 1 1/2 ore, apoi închideți cuptorul și deschideți ușa. Lăsați cupcakes să stea în cuptor încă 1 oră.
Scoateți ușor cupcakes-urile din cutii și, cu un cuțit zimțat, tăiați ușor blaturile în punctul în care căptușeala cupcake se întâlnește cu baza blatului cupcake.
Umpleți fiecare cupcake cu 2 linguri de Nutella și 2 căpșuni feliate. Dacă doriți, serviți cu frișcă sau înghețată de vanilie.