Cupcakes Confetti cu glazură de unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes Confetti cu glazură de unt. O porție conține 746 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica praf de copt, bomboane confetti stropește, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cupcakes Confetti fără Gluten cu glazură de frișcă de cacao, Cupcakes de ciocolată cu glazură Biscoff Buttercream, și Cupcakes cu condimente de Cardamom fără gluten cu glazură de unt Chai.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Căptușiți 24 de cutii de briose cu căptușeli pentru cupcake. Cernem făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu. Într-un alt castron mediu, bateți ouăle și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 2 minute. În timp ce bateți, turnați treptat untul și apoi vanilia. Cu mixerul la minim, adăugați jumătate din ingredientele uscate, apoi adăugați tot laptele și urmați cu restul ingredientelor uscate. Se amestecă stropii de confetti, dar nu se amestecă prea mult aluatul. Umpleți fiecare căptușeală cu aproximativ 1/3 cană de aluat.
Coaceți până când un tester introdus în centrul prăjiturilor iese curat, 20 până la 25 de minute. Se răcește ușor cupcakes, apoi se scoate din tablă și se răcește complet pe un suport. Când cupcakes sunt reci, îngheț cu glazura aroma dorită și decora, dacă se dorește.Glazură Cu Cremă De Unt
Întotdeauna mi-a plăcut glazura sau glazura, dar aceasta ia tortul!1/2 kilogram unt, ușor sărat1 kilogram zahăr pudră, cernut1 linguriță extract de vanilie
Folosind un mixer prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul până când este ușor și pufos. Adăugați încet zahărul, răzuind părțile laterale ale bolului.
Adăugați vanilia și continuați să bateți până când glazura este netedă și ușoară.Facebook
Nume (obligatoriu)Mail (nu va fi publicat) (obligatoriu) website anterior