Cupcakes alb-negru
Cupcakes alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes Alb-Negru, Cupcakes alb-negru, și Cupcakes alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântână și sirop de porumb doar pentru a fierbe într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Adăugați ciocolată și vanilie; bateți până se topește și se omogenizează.
Bateți toate ingredientele într-un castron mic pentru a amesteca.
Lăsați ambele glazuri să stea 1 1/2 ore la temperatura camerei pentru a se îngroșa.
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia de 12 cani de brioșă cu căptușeli de hârtie.
Bateți ouăle, vanilia și coaja de lămâie într-un castron mediu pentru a amesteca.
Amestecați făina de tort, praful de copt și sarea într-un alt bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Bateți treptat în amestecul de ouă. Bateți ingredientele uscate alternativ cu zară în 2 adaosuri fiecare.
Împărțiți aluatul între cupe.
Coaceți până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește cupcakes în tigaie pe raft 5 minute.
Scoateți cupcakes din tigaie și răciți complet.
Întindeți glazura de ciocolată peste jumătate din fiecare cupcake.
Răspândiți glazura albă pe a doua jumătate a fiecărui cupcake.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra într-un singur strat într-un recipient etanș la temperatura camerei.)