Cupcakes alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes Alb-Negru, Cupcakes alb-negru, și Cupcakes alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți smântână și sirop de porumb doar pentru a fierbe într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și vanilie; bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Lăsați ambele glazuri să stea 1 1/2 ore la temperatura camerei pentru a se îngroșa.
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia de 12 cani de brioșă cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Bateți ouăle, vanilia și coaja de lămâie într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Amestecați făina de tort, praful de copt și sarea într-un alt bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Bateți treptat în amestecul de ouă. Bateți ingredientele uscate alternativ cu zară în 2 adaosuri fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Lapte Bătut
Făină De Tort
Unt
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Împărțiți aluatul între cupe.
5
Coaceți până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește cupcakes în tigaie pe raft 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți cupcakes din tigaie și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Întindeți glazura de ciocolată peste jumătate din fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Tăiate în Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
8
Răspândiți glazura albă pe a doua jumătate a fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
9
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra într-un singur strat într-un recipient etanș la temperatura camerei.)