Cupcakes

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci Macadamia, NASCAR Cupcakes – sare și oțet Cupcakes cu coajă de porc cu glazură de bere, și Slime umplut Cupcakes cu mlaștină gunoi glazura { aka nucă de cocos var prajiturele}.
Instrucțiuni
Glazura regală, rețeta urmează
Echipament Special: tigaie cu brioșă cu 12 chifle, căptușită cu hârtii de brioșă.
Scoateți tot ce aveți nevoie din frigider la timp pentru a ajunge la temperatura camerei - și acest lucru face o diferență uriașă pentru ușurința cupcakes - ului mai târziu-și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți toate ingredientele pentru cupcakes, cu excepția laptelui, într-un robot de bucătărie și blitz până se omogenizează. Puls în timp ce adăugarea de lapte în jos pâlnie, pentru a face o consistență buna cădere.
Împărțiți amestecul între un cositor de brioșă cu 12 chifle căptușit cu hârtii de brioșă și coaceți la cuptor timp de 15 până la 20 de minute. Ar fi trebuit să se ridice și să fie aurii deasupra.
Lăsați-i să se răcească puțin în cutii pe un suport, apoi scoateți-i cu grijă din tablă pentru a se răci în hârtiile lor, încă pe suportul de sârmă.
Gheață cu glazură regală.
Combinați albușurile de ou și zahărul cofetarilor într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și bateți cu un mixer electric la viteză medie până la opac și strălucitor, aproximativ 5 minute.
Bateți sucul de lămâie, acest lucru va subția glazura. Bateți încă câteva minute până ajungeți la consistența potrivită de răspândire pentru cupcakes.