Cum să gătești cozile de homar
Rețeta cum se fierbe cozile de homar poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 527 calorii, 22g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați sare, lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încearcă Cozi De Homar, Cozi De Homar, și Cozi De Homar La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cozile de homar pe o foaie de copt. Cu un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie, tăiați cu atenție partea superioară a cojilor de homar pe lungime. Trageți ușor cojile și condimentați carnea cu cantități egale unt, boia, sare și piper alb.
Se fierb cozile de homar până se rumenesc ușor și carnea de homar este opacă, aproximativ 5 până la 10 minute.
Garnisiți cu pene de lămâie pentru a servi.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar Tails. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco