Cum să gătești cozile de homar

Cum să gătești cozile de homar
Rețeta cum se fierbe cozile de homar poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 527 calorii, 22g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați sare, lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încearcă Cozi De Homar, Cozi De Homar, și Cozi De Homar La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați cozile de homar pe o foaie de copt. Cu un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie, tăiați cu atenție partea superioară a cojilor de homar pe lungime. Trageți ușor cojile și condimentați carnea cu cantități egale unt, boia, sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Piper AlbPiper Alb
HomarHomar
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UntUnt
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
3
Se fierb cozile de homar până se rumenesc ușor și carnea de homar este opacă, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Carne De HomarCarne De Homar
4
Garnisiți cu pene de lămâie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar Tails. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Revista