Cum să faci somon în pergament
Cum să faci somon în pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl cauți. Această rețetă servește 2 și costă 6,45 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 749 de calorii. Vă este adus de Allrecipes. 107 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sparanghel, cartofi, fileuri de somon tăiate în centru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, 30 de ani întregi și pescatariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 99%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Somon în pergament, Somon în pergament și Somon la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Luați două bucăți de hârtie de pergament, pliați în jumătate și tăiați un semicerc începând de la fiecare cută. Ar trebui să arate asemănător cu o formă de inimă atunci când sunt desfășurate. Ungeți fiecare bucată de pergament cu ulei de măsline pe ambele părți.
Puneti cartofii intr-o cratita si acoperiti cu apa cu sare; aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fiert.
Adăugați sparanghelul și gătiți descoperit până când se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare, apoi scufundați imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătire. Odată ce sparanghelul este rece, se scurge bine și se pune deoparte.
Așezați 1 file de somon, jumătate de sparanghel și jumătate de cartofi în mijlocul unei părți a unei hârtie de pergament pregătită.
Se stropesc cu sare si piper si se stropesc cu ulei de masline extravirgin. Îndoiți cealaltă jumătate de cerc și sigilați marginea pergamentului făcând pliuri suprapuse în jurul marginii. La sfârșit, pliați ultima cută în direcția opusă restului pentru a vă asigura că se etanșează. Repetați cu a doua bucată de pergament pregătit și ingredientele rămase.
Așezați pungile pe o tavă de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea timp de 5 minute înainte de a tăia pergamentul. Somonul se face cand se fulge usor cu o furculita.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "