Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Cum să faci fasole și verdeață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 252 de calorii , 13 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 64 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de file de hamsii, file de hamsii, ulei de masline si o mana de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 98% . Verdele de guliu cu fasole albă și cârnați , Fasole și verdeață Garbanzo și sfeclă verde și ouă poșate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul; gătiți, amestecând, până când clocotește și sfârâie, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se toarnă în bulion de pui. Aduceți la fierbere și gătiți până când lichidul scade la jumătate, 6 până la 8 minute. Se amestecă fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4
Se amestecă fasolea; aduceți la fierbere și gătiți până când puteți vedea vârfurile fasolei chiar sub suprafața lichidului, 6 până la 8 minute. Se amestecă oregano, coaja de lămâie și fileul de hamsii. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Toppinguri, Opționale
5
Pune scarola în amestecul de fasole; reduceți focul la mic și amestecați până când scarola se ofilește, aproximativ 5 minute. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust; se orneaza cu fulgi de ardei rosu si ulei de masline extravirgin.