Cum se prepară ardei iute murați
Cum se face ardei iute murat necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 64. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smochine, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Cum se fac ardei murați, Cum se fac ardei murați, și Ardei Murati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare puneți smochine și presărați cu bicarbonat de sodiu.
Se toarnă apa clocotită peste smochine și se înmoaie timp de 1 oră.
Scurgeți smochinele și clătiți bine cu apă rece. Într-un cuptor olandez mare combinați zahărul și cele 4 căni de apă; aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați smochinele și feliile de lămâie în siropul din cuptorul olandez și gătiți timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Puneți smochinele în borcane fierbinți, sterilizate și sirop de lingură peste smochine, lăsând 1/2 inch de spațiu pentru cap. Borcane de Top cu capace și benzi de șurub pe strâns. Procesați timp de 10 minute într-o baie cu apă fierbinte.