Cum se face Yakisoba de pui
Cum se face Yakisoba de pui necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1048 calorii, 47G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 423 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână varză, sos de soia, tăiței yakisoba și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Pui Yakisoba, Pui Yakisoba, și Pui Yakisoba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de canola și ulei de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati puiul si usturoiul in ulei incins pana cand sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Se amestecă pasta de chile în amestecul de pui; gătiți și amestecați până când puiul este complet rumenit, 3 până la 4 minute.
Adăugați sos de soia și fierbeți timp de 2 minute.
Se toarnă puiul și sosul într-un castron.
Încălziți 1 lingură de ulei de canola în tigaie la foc mediu-mare; gătiți și amestecați varza, ceapa, morcovii și sarea în ulei fierbinte până când varza este ofilită, 3 până la 4 minute.
Se amestecă amestecul de pui în amestecul de varză.
Adăugați tăiței; gătiți și amestecați până când tăiței sunt fierbinți și puiul nu mai este roz în interior, 3 până la 4 minute.
Se ornează cu ghimbir murat.