Cum se face Yakisoba de pui

Cum se face Yakisoba de pui
Cum se face Yakisoba de pui necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1048 calorii, 47G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 423 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână varză, sos de soia, tăiței yakisoba și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Pui Yakisoba, Pui Yakisoba, și Pui Yakisoba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de canola și ulei de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati puiul si usturoiul in ulei incins pana cand sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Se amestecă pasta de chile în amestecul de pui; gătiți și amestecați până când puiul este complet rumenit, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Subţire-Subţire-
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sos de soia și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3
Se toarnă puiul și sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți 1 lingură de ulei de canola în tigaie la foc mediu-mare; gătiți și amestecați varza, ceapa, morcovii și sarea în ulei fierbinte până când varza este ofilită, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă amestecul de pui în amestecul de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați tăiței; gătiți și amestecați până când tăiței sunt fierbinți și puiul nu mai este roz în interior, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Se ornează cu ghimbir murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista