Cum se face varza de Bruxelles cu sos de slănină

Cum se face varza de Bruxelles cu sos de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 238 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr brun, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles cu slănină și sos de roșii uscate la soare, Varză de Bruxelles prăjită și conopidă cu sos de slănină, și Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-nu trece de asta! Și tu, poți face pansament fierbinte cu slănină acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fiecare varză de Bruxelles în jumătate, tăiați fiecare jumătate în fâșii și aruncați miezurile.
Transferați într-un castron mare.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati slanina pana se rumeneste si crocanta, 8-10 minute. Se amestecă oțetul de cidru, sucul de lămâie și zahărul brun. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne după gust. Creșteți căldura la mare și fierbeți timp de 1 minut.
Se toarnă amestecul de slănină fierbinte peste vasul de varză de Bruxelles și se aruncă pentru a acoperi complet. Condimentează cu sare și piper negru după gust.