Cum se face un sos simplu de carne

Cum se face un sos simplu de carne
Cum să faci un sos simplu de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de sos. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 446 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, lapte, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Încercați Sos de muștar - acest sos este ușor de făcut și se potrivește bine cu carnea și legumele, Sos de carne rapid și simplu pentru Paste, și Spaghete fără Gluten cu sos simplu de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare și gătiți carnea de vită, amestecând des, până se rumenesc bine, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul și ceapa verde în carnea de vită. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă bulion de vită în tigaie și se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă lapte, se aduce la foc mic și se amestecă sosul de paste în amestecul de vită. Fierbeți până când bucățile de vită sunt fragede, aproximativ 40 de minute. Dacă amestecul este prea gros, adăugați puțină apă. Condimentează cu sare, piper negru, fulgi de ardei roșu și ierburi italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De PasteSos De Paste
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
PennePenne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se toarnă penne în sos și se aruncă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Transferați într-un castron de servire și serviți acoperit cu o stropire de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista