Cum se face stocul de crustacee

Cum se face stocul de crustacee
Rețeta cum se face stocul de crustacee poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Acest fel principal are 425 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 250 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de tulpină de țelină, cimbru, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Stoc De Crustacee, Cum se face stoc de carne de vită, și Cum se face stoc de carne de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți bucăți mai mari de coajă: rupeți cojile groase (homar sau crab) în bucăți mai mici, punând o pungă de plastic groasă sigilată și fie rulând cu un sucitor, fie lovind cu un ciocan de carne pentru a zdrobi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Tăiați coji de creveți mai subțiri cu un cuțit de bucătar. Nu zdrobiți sau tăiați prea mic. Puteți chiar sări peste acest pas dacă doriți, dacă aveți deja de-a face cu bucăți de coajă rupte (cum ar fi crabul crăpat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
1
Se pune într-o tigaie mare și se prăjește la 400 km F timp de 10 minute (acest pas îl puteți sări, dar îmbunătățește foarte mult aroma).
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1
Puneți cojile într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cojile cu un centimetru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți apa la înălțime. De îndată ce vedeți că bulele mici încep să iasă la suprafață, reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Nu lăsați apa să fiarbă! Doriți să mențineți temperatura doar la marginea unui foc mic (în jur de 180 de metri F), unde bulele ies ocazional la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Nu amestecați cojile! Agitarea va murdări stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Îndepărtați spuma. Pe măsură ce bulele ajung la suprafață, o peliculă de spumă se va dezvolta la suprafață. Folosiți o lingură mare de metal pentru a îndepărta această spumă.
6
Lăsați cojile să gătească așa aproximativ o oră; degresați spuma la fiecare câteva minute. Spuma provine din cochilii care eliberează impurități pe măsură ce temperatura lor crește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
7
Adăugați vinul, ceapa, morcovii, țelina, pasta de roșii, ierburile, boabele de piper: odată ce bulionul a încetat să mai elibereze spumă, adăugați vinul, ceapa, morcovii, țelina, pasta de roșii, cimbru, pătrunjel, frunze de dafin și boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Aduceți la foc mic și reduceți focul, astfel încât stocul să continue să fiarbă abia, dar să nu fiarbă, timp de 30 de minute. Dacă mai multă spumă iese la suprafață, îndepărtați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Se adaugă sare și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Se strecoară printr-o sită căptușită: folosiți clești, o lingură mare cu fante sau o strecurătoare de păianjen pentru a ridica și îndepărta majoritatea solidelor din stoc. (Mai târziu puneți într-o pungă de plastic și puneți-o afară în coșul de gunoi! Cojile de crustacee au un mod de a mirosi o bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Umeziți câteva straturi de pânză de brânză și așezați-le peste o strecurătoare mare, cu plasă fină, peste o oală sau un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se toarnă stocul în strecurătoare. Fie folosiți stocul imediat, fie răciți pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Dacă nu veți folosi în câteva zile, înghețați (nu uitați să lăsați puțin spațiu în partea de sus a recipientului congelatorului pentru ca lichidul să se extindă pe măsură ce îngheață.)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista