Cum se face Squash de vară umplute
Cum se face Squash de vară umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 442 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ardei gras, dovlecei rotunzi de vară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Squash De Vară Umplute, Squash De Vară Umplute, și Squash De Vară Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și acoperiți-o ușor cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Se amestecă cârnații și ardeiul gras roșu. Gatiti, amestecand pentru a sparge carnatii in bucati mici, pana cand carnatii se rumenesc si ardeiul gras este moale si dulce, 7 pana la 8 minute.
Se amestecă brânza de capră și amestecul de cârnați într-un castron până se combină bine. Pune deoparte.
Scobiți un puț adânc de 3/4 inci în centrul fiecărei jumătăți de dovleac.
Așezați fiecare bucată pe foaia de copt pregătită, tăiată în sus. Se condimentează cu sare și piper negru; umpleți fiecare cu 1 până la 2 linguri de brânză și amestec de cârnați. Acoperiți fiecare dovleac cu pesmet și stropiți ușor cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este aurie și dovlecelul este fraged, aproximativ 30 de minute.