Cum se face Pilaf clasic de orez necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 347 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1034 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt, orez, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pilaf Clasic De Orez, Pilaf Clasic De Orez, și Pilaf Clasic De Orez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul și uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste usor, 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Se ia de pe foc.
5
Combinați amestecul de orez și ceapă într-o caserolă de 9x13 inci așezată pe o foaie de copt. Se amestecă bine pentru a acoperi orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Foaie De Copt
6
Combinați bulionul de pui, sarea, șofranul și ardeiul cayenne într-o cratiță. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Stoc De Pui
șofran
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se toarnă amestecul de pui peste orez în caserolă și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
8
Întindeți amestecul uniform de-a lungul fundului tigaiei. Acoperiți bine cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Îndepărtați folia și puful cu o furculiță pentru a separa boabele de orez.