Cum se face Pilaf clasic de orez
Cum se face Pilaf clasic de orez necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 347 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1034 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt, orez, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pilaf Clasic De Orez, Pilaf Clasic De Orez, și Pilaf Clasic De Orez.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul și uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste usor, 7 pana la 8 minute.
Combinați amestecul de orez și ceapă într-o caserolă de 9x13 inci așezată pe o foaie de copt. Se amestecă bine pentru a acoperi orezul.
Combinați bulionul de pui, sarea, șofranul și ardeiul cayenne într-o cratiță. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute.
Se toarnă amestecul de pui peste orez în caserolă și se amestecă pentru a se combina.
Întindeți amestecul uniform de-a lungul fundului tigaiei. Acoperiți bine cu folie de aluminiu rezistentă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit, timp de 10 minute.
Îndepărtați folia și puful cu o furculiță pentru a separa boabele de orez.