Cum se face Pho

Cum se face Pho
Cum se face Pho este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Un amestec de muguri de fasole, oase de supă de vită, tăiței de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Biscuiți cu lapte bătut-faceți aceste proaspete oricând. Acestea sunt ușor de făcut și nu puteți bate coacerea pâinii proaspete în cuptor, și Crockpot Chicken Mole – nu petrece toată ziua sclaving peste aragaz pentru a face mole, aici este o să-l facă într-o oală crock pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați oasele de vită pe o foaie de copt și prăjiți-le în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați ceapa pe o foaie de copt și prăjiți-o în cuptorul preîncălzit până se înnegrește și se moale, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați oasele, ceapa, ghimbirul, sarea, anasonul stelat și sosul de pește într-un vas mare și acoperiți cu 4 litri de apă. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Se fierbe la foc mic timp de 6 până la 10 ore. Se strecoară bulionul într-o cratiță și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Așezați tăiței de orez într-un castron mare umplut cu apă la temperatura camerei și lăsați să se înmoaie timp de 1 oră. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și după ce tăiței s-au înmuiat, puneți-i în apa clocotită timp de 1 minut. Aduceți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Împărțiți tăiței în 4 boluri de servire; se acoperă cu mușchi, coriandru și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă bulion fierbinte deasupra. Se amestecă și se lasă să stea până când carnea de vită este parțial gătită și nu mai este roz, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se servește cu muguri de fasole, busuioc thailandez, pene de tei, sos hoisin și sos chile-usturoi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pană De VarPană De Var
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista