Cum se face Ketchup de roșii verzi de casă
Cum să faci Ketchup de roșii verzi de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 80. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, oțet de cidru, condimente de murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face Ketchup de roșii verzi, ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii, și Cum se face Ketchup de roșii.
Instrucțiuni
Feliați roșiile verzi și ceapa.
Așezați într-o oală mare cu piper, muștar și sos Worcestershire.
Puneți condimentele mixte de murat într-o pungă mică de pânză de brânză și adăugați la amestecul de roșii.
Se toarnă cidru peste amestec.Gatiti timp de patru pana la sase ore la foc foarte mic, amestecand ocazional.
Scoateți punga de condimente de decapare.Amestec de piure cu un blender cu baghetă sau într-un robot de bucătărie sau blender. Se strecoară amestecul de roșii printr-o strecurătoare cu plasă.Reveniți la oală și aduceți la fierbere.
Adăugați suc de lămâie și 3/4 cană de agave și amestecați până se dizolvă. Folosind o lingură curată, luați un gust. Dacă simțiți că ketchup-ul este suficient de dulce, opriți-vă. Dacă nu, adăugați încă 1/4 cană de nectar de agave. Nu uitați să folosiți o lingură curată de fiecare dată când gustați testul.Umpleți imediat șase borcane de jeleu sterilizate cu ketchup de roșii verzi, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch.Ștergeți blaturile și firele borcanului cu un prosop de hârtie curat.
Așezați capacele de etanșare la cald pe borcane și aplicați șurubul pe inele.Procesați în baie de apă clocotită într-o oală adâncă de conservare timp de 5 minute, ajustând altitudinea.
Scoateți borcanele și răciți complet. Strângeți inelele șurubului borcanului pentru a finaliza procesul de etanșare.După ce borcanele de ketchup de roșii verzi se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. Dacă capacul revine, ketchup-ul dvs. de roșii verzi nu s-a sigilat și trebuie refrigerat.
Lăsați borcanele cu ketchup de roșii verzi să stea la temperatura camerei 24 de ore. Nu uitați să aplicați o etichetă datată!Păstrați produsul nedeschis într-un loc răcoros și uscat până la un an. Puneți la frigider ketchup-ul de roșii verzi după deschidere.