Cum se face Farinata

Cum se face Farinata
Cum se face Farinatan este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți ulei de măsline, apă, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Sage Farinata, Sparanghel, roșii și ceapă Farinata, și Farinata (Năut Crocant-Făină Cr Inktypes) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de garbanzo și apa într-un bol; bateți până când aluatul este neted. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau o farfurie și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore. Îndepărtați cât mai multă spumă posibil din partea de sus a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți sarea, rozmarinul și 3 linguri de ulei de măsline în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați o tigaie din fontă de 10 inci la foc mare și încălziți până la fumat fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și se învârte pentru a acoperi fundul tigaiei cu ulei. Continuați să încălziți până când uleiul strălucește și un fir de fum se ridică din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Turnați rapid aluatul în ulei fierbinte; transferați cu grijă tigaia în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjitura este rumenită și crustă, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Transferați imediat pe o farfurie, tăiați-o în pene și serviți fierbinte.
9
Garnisiți cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista