Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați cum să faceți cremă de supă de sparanghel. O porție conține 118 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 2.04 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de sparanghel, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Crema lui Masson de supă de anghinare – faceți această supă specială acasă, Cum se face crema de supa de ciuperci, și Cremă De Supă De Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa tocată și sarea; gătiți și amestecați până când ceapa este moale și aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)
3
Se toarnă bulion de pui și apă în oală. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Așezați bucățile de sparanghel în bulionul fierbinte. Gătiti, amestecând ocazional până când sparanghelul este doar fraged și încă verde strălucitor, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Scoateți din căldură.
6
Folosiți un blender de imersie pentru a amesteca supa până se omogenizează, aproximativ 3 minute.