Cum sa faci crema de supa de sparanghel ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, piper, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Crema de supă de anghinare a lui Masson – faceți această supă specială acasă, Cum sa faci crema de supa de ciuperci, și Cremă De Supă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa tocată și sarea; gătiți și amestecați până când ceapa este moale și aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
3
Se toarnă bulion de pui și apă în oală. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Așezați bucățile de sparanghel în bulion fierbinte. Gatiti, amestecand ocazional pana cand sparanghelul este doar fraged si inca verde aprins, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Bulion
5
Se ia de pe foc.
6
Folosiți un blender de imersie pentru a amesteca supa până la omogenizare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
7
Pentru o textură mai fină, strecurați supa prin strecurătoare cu plasă. Întoarceți supa strecurată în oală și puneți-o pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Soba
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Întoarceți căldura la minim. Condimentează cu piper cayenne, piper negru și nucșoară. Reglați sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Nucșoară
Sare
9
Bateți 1/2 cană smântână în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Așezați 1/4 cană smântână, brânză Parmigiano-Reggiano și coajă de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Parmigiano Reggiano
Brânză
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Bateți până se spumează și se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
13
Stropiți o lingură de cremă Parmigiano-Reggiano-lămâie deasupra fiecărei porții și rotiți pentru a forma un design aleatoriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Cremă
Lămâie
14
Presărați cu un vârf de coajă de lămâie și piper cayenne, dacă doriți.