Cum se face crema de supa de sparanghel
Cum sa faci crema de supa de sparanghel ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, piper, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Crema de supă de anghinare a lui Masson – faceți această supă specială acasă, Cum sa faci crema de supa de ciuperci, și Cremă De Supă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală de supă la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și sarea; gătiți și amestecați până când ceapa este moale și aurie, aproximativ 10 minute.
Se toarnă bulion de pui și apă în oală. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe 15 minute.
Așezați bucățile de sparanghel în bulion fierbinte. Gatiti, amestecand ocazional pana cand sparanghelul este doar fraged si inca verde aprins, 5 pana la 10 minute.
Folosiți un blender de imersie pentru a amesteca supa până la omogenizare, aproximativ 3 minute.
Pentru o textură mai fină, strecurați supa prin strecurătoare cu plasă. Întoarceți supa strecurată în oală și puneți-o pe aragaz.
Întoarceți căldura la minim. Condimentează cu piper cayenne, piper negru și nucșoară. Reglați sarea după gust.
Bateți 1/2 cană smântână în supă.
Așezați 1/4 cană smântână, brânză Parmigiano-Reggiano și coajă de lămâie într-un castron mic.
Bateți până se spumează și se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Stropiți o lingură de cremă Parmigiano-Reggiano-lămâie deasupra fiecărei porții și rotiți pentru a forma un design aleatoriu.
Presărați cu un vârf de coajă de lămâie și piper cayenne, dacă doriți.