Cum se face crema de supa de sparanghel

Cum se face crema de supa de sparanghel
Cum sa faci crema de supa de sparanghel ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, piper, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Crema de supă de anghinare a lui Masson – faceți această supă specială acasă, Cum sa faci crema de supa de ciuperci, și Cremă De Supă De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa tocată și sarea; gătiți și amestecați până când ceapa este moale și aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
3
Se toarnă bulion de pui și apă în oală. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați bucățile de sparanghel în bulion fierbinte. Gatiti, amestecand ocazional pana cand sparanghelul este doar fraged si inca verde aprins, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
BulionBulion
5
Se ia de pe foc.
6
Folosiți un blender de imersie pentru a amesteca supa până la omogenizare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
7
Pentru o textură mai fină, strecurați supa prin strecurătoare cu plasă. Întoarceți supa strecurată în oală și puneți-o pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Întoarceți căldura la minim. Condimentează cu piper cayenne, piper negru și nucșoară. Reglați sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
NucșoarăNucșoară
SareSare
9
Bateți 1/2 cană smântână în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Așezați 1/4 cană smântână, brânză Parmigiano-Reggiano și coajă de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Bateți până se spumează și se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
13
Stropiți o lingură de cremă Parmigiano-Reggiano-lămâie deasupra fiecărei porții și rotiți pentru a forma un design aleatoriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CremăCremă
LămâieLămâie
14
Presărați cu un vârf de coajă de lămâie și piper cayenne, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista