Cum se face crema de brânză

Cum se face crema de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cum să faceți cremă de brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Cum se face brânză cremă adevărată, Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi, și Copiii pot face: sandvișuri cu Pinwheel cu brânză cremă de șuncă și Scallion.

Instrucțiuni

1
Tapetați o strecurătoare cu 6 straturi subțiri de pânză de brânză așezate peste un castron, lăsând marginile pânzei de brânză să atârne peste părți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Se toarnă iaurtul și se adună pânza de brânză în partea de sus. Legați pachetul împreună în partea de sus cu sfoară de bucătărie și agățați iaurtul parțial într-un castron mare sau o ceașcă mare de măsurare setată în frigider pentru a se scurge timp de 24 de ore. Verificați nivelul lichidului din recipient și turnați-l dacă devine prea mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
BolBol
3
Desfaceți pânza de brânză și puneți crema de brânză într-un bol de amestecare, presărați sare și amestecați până se omogenizează și se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Tapetați un ramekin de 4 1/2 uncii sau un castron mic cu 4 straturi subțiri de pânză de brânză curată. Puneți brânza cremă sărată în ramekin, evitând crearea de buzunare de aer. Deasupra netedă a cremei de brânză și așezați un cerc mic de plastic deasupra, decupat dintr-o pungă de plastic. Plasticul ar trebui să se potrivească doar în interiorul ramekinului. Îndoiți pânza de brânză deasupra și tăiați excesul de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Pungi ZiplocPungi Ziploc
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
5
Așezați o altă bucată de folie de plastic peste ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Decupați un cerc mic de carton, abia mai mic decât interiorul ramekinului și așezați cercul de carton deasupra foliei de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Așezați un mic obiect greu (cum ar fi o cutie de alimente) pe carton. Dați-l la frigider pentru a presa și îmbătrâni crema de brânză timp de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
8
Desfaceți cu atenție toate straturile de plastic și pânză de brânză pentru a dezvălui brânza presată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
9
Transferați pe o farfurie de servire cu partea plată în jos pentru a arăta semnele de pânză de brânză. Puneți la frigider resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate17
Revista