Cum se fac linte Negre fierte

Cum să faci linte neagră înăbușită ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați linte beluga, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez negru vegan cu ierburi, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, Linte Puy Fierte, și Linte Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în ulei de măsline la foc mediu într-o cratiță. Gatiti si amestecati ceapa, morcovul, telina si sarea pana cand legumele se inmoaie si ceapa este translucida, aproximativ 10 minute.
Reduceți căldura la minim și adăugați crenguțe de cimbru și piper. Se amestecă lintea până se acoperă bine.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic.
Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți, verificând ocazional, până când lintea este fragedă și a absorbit tot lichidul, aproximativ 35 de minute.
Scoateți de pe foc și aruncați tulpinile de cimbru. Se amestecă oțetul de șampanie și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper după gust.