Cum se fac bețișoare de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cum să faceți bețișoare de brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cum se fac bețișoare de brânză, Cum Se Fac Bețe De Somon Pastrami, și Bastoane De Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Așezați o foaie de aluat de foietaj congelat pe o suprafață de lucru înmuiată și lăsați aluatul să se dezghețe doar până când poate fi desfăcut. Desfaceți aluatul într-o foaie plată; periați blatul aluatului de foietaj cu ulei de măsline. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne.
Presărați brânză Cheddar albă și 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano pe aluat, acoperind suprafața. Acoperiți cu o bucată de folie de plastic; apăsați ferm brânza și condimentele în aluat cu degetele sau așezând o tigaie pe aluat peste plastic și apăsând-o în jos.
Îndepărtați plasticul și folosiți un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul pe liniile cusăturii în treimi; tăiați fiecare treime pe lungime în treimi pentru un total de 9 grisine.
Ridicați o fâșie de aluat, așezați-o condimentată cu fața în jos pe suprafața de lucru și răsuciți de la ambele capete de 8 sau 9 ori pentru a face un tub rulat de aluat cu partea condimentată afară.
Așezați grisinele pe foaia de copt pregătită.
Presărați restul de 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano peste bețișoare.
Rulați bețișoarele ușor pentru a-și uniformiza formele și ridicați și apăsați orice brânză căzută pe suprafețe.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute; răsturnați și continuați să coaceți până când grisinele sunt rumenite și crocante, încă 10 până la 20 de minute. Dacă ridicați un băț la un capăt și acesta cade, coaceți încă câteva minute. Se răcește pe o grătar înainte de servire.