Cum sa faci Tapas

Cum sa faci Tapas
Cum sa faci Tapas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de boia de ardei, cartofi roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tapas de ciuperci și ouă zdrobite (Tapas de Setas con Huevo), Tapas De Castravete, și Platou Tapas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii, 2 căni de ulei de măsline și 3 lingurițe de sare într-o tigaie mare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește la foc mic și se fierbe până se înmoaie cartofii, 12 până la 15 minute. Creșteți căldura la mare și prăjiți până la aur, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa cu 1 lingurita de sare in uleiul incins pana cand ceapa s-a inmuiat, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați usturoiul, chile și boia afumată; se fierbe timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă roșiile și se întoarce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
6
Transferați amestecul de roșii într-un blender, acoperiți și piureți până când sosul de roșii este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Serviți Patatas bravas cu piure de roșii și maioneză pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista