Cum sa faci Tapas
Cum sa faci Tapas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de boia de ardei, cartofi roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tapas de ciuperci și ouă zdrobite (Tapas de Setas con Huevo), Tapas De Castravete, și Platou Tapas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, 2 căni de ulei de măsline și 3 lingurițe de sare într-o tigaie mare rece.
Se încălzește la foc mic și se fierbe până se înmoaie cartofii, 12 până la 15 minute. Creșteți căldura la mare și prăjiți până la aur, 5 până la 6 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa cu 1 lingurita de sare in uleiul incins pana cand ceapa s-a inmuiat, 3 pana la 4 minute.
Adăugați usturoiul, chile și boia afumată; se fierbe timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă roșiile și se întoarce la foc mic.
Transferați amestecul de roșii într-un blender, acoperiți și piureți până când sosul de roșii este neted.
Serviți Patatas bravas cu piure de roșii și maioneză pentru scufundare.