Cuiburi de nucă de cocos de ciocolată cu ouă de jeleu

Cuiburi de nucă de cocos de ciocolată cu ouă de jeleu
Cuiburile de nucă de cocos cu ciocolată cu ouă de jeleu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 152 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este perfect pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos desicată, colorant alimentar dash, ciocolată semi-dulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Chip Cookie Aluat Ouă Cu Ciocolată Pb Cuiburi, Cuiburi de nucă de cocos și ciocolată, și Cuiburi De Nucă De Cocos Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt sau farfuria mare cu hârtie pergament. În vasul rezistent la căldură peste tigaia cu apă abia fierbinte, topiți jumătate de ciocolată, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata rămasă până când ciocolata este complet topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Se amestecă nuca de cocos până se combină complet. Aruncați linguri rotunjite de amestec pe tigaia pregătită, păstrând forma cât mai rotundă posibil și distanțându-vă la 2 inci. Folosind spatele a 1/2 linguriță, apăsați ușor în centrul fiecărei movile pentru a crea un crater ușor. Apăsați ușor 3 sau 4 jeleuri în centru și răciți până se fixează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista