Cuiburi De Aur Filo
Cuiburile de aur Filo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 722 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sos de cremă de caise, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolată Fudge Filo, Plăcintă Filo Cu Dovlecei Și Năut, și Tartele Filo Umplute.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci în congelator până la rece, cel puțin 10 minute. Formați înghețata în 18 ovale în formă de ou: pentru a face fiecare porție, înmuiați o lingură ovală de înghețată în apă, scurgeți și scoateți rapid înghețata într-un oval de 3 linguri. Ca formă, puneți fiecare oval pe tigaie rece. (Sau folosiți o lingură rotundă, formați înghețata în bile și puneți-o pe tigaie. Cu o lingură de supă, apăsați rapid bilele în ovale.) Întoarceți imediat tigaia la congelator. Dacă depozitați mai mult de 2 ore, înfășurați etanș când înghețata este tare și înghețați până la 2 zile.
Tăiați 6 foi de folie, fiecare de 12 pe 18 inci. Dintr-o parte îngustă, pliați fiecare foaie în jumătate.
Ca formă, utilizați un castron de aproximativ 2 1/2 inci adâncime și 5 până la 5 1/2 inci lățime. Centrați 1 dreptunghi de folie peste castron, apoi apăsați ușor în castron și pliați capetele foliei peste marginea bolului. Ridicați vasul de folie și repetați pentru a forma dreptunghiurile rămase din folie. Setați boluri de folie pe 2 foi de copt, fiecare de 12 pe 15 inci.
Așezați 1 foaie filo plat. Păstrați aluatul filo rămas acoperit cu folie de plastic pentru a preveni uscarea. Cu o perie de patiserie, strecurați rapid și ușor foaia filo cu unt.
Se presară uniform cu 1 lingură de zahăr. Se acoperă cu o altă foaie filo, se unge cu unt, se presară cu zahăr și se repetă pentru a face 1 teanc de 4 foi filo.
De la o margine lungă, pliați filo stack în jumătate. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați stiva pe lățimea îngustă a filo pentru a face șuvițe de 1/8 inch lățime. Împărțiți firele în treimi.
Folosiți o treime din filo tăiat pentru a face 1 cuib: așezați ușor o mână de filo tăiat în fundul 1 bol de folie. Apoi aruncați ușor filo rămas, puțin câte puțin, pe părțile laterale ale bolului, spiralând până la margine. Lăsați câteva fire lipite la întâmplare în jurul jantei. Repetați pentru a face încă 2 cuiburi.
Repetați pașii de la 4 la 6 pentru a forma încă 3 cuiburi.
Coaceți cuiburile într-un cuptor de 350 până se rumenesc, aproximativ 15 minute (10 minute într-un cuptor cu convecție); comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați cuiburile să se răcească în boluri de folie pe un raft. Cu o mică spatulă metalică, ușurați ușor cuiburile din folie.
Puneți cuiburi pe farfurii de desert sau în boluri.
Așezați 3 ovale de înghețată în fiecare cuib.
Adăugați sos de caise după gust.