Cuiburi De Aur Filo

Cuiburi De Aur Filo
Cuiburile de aur Filo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 722 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sos de cremă de caise, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolată Fudge Filo, Plăcintă Filo Cu Dovlecei Și Năut, și Tartele Filo Umplute.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci în congelator până la rece, cel puțin 10 minute. Formați înghețata în 18 ovale în formă de ou: pentru a face fiecare porție, înmuiați o lingură ovală de înghețată în apă, scurgeți și scoateți rapid înghețata într-un oval de 3 linguri. Ca formă, puneți fiecare oval pe tigaie rece. (Sau folosiți o lingură rotundă, formați înghețata în bile și puneți-o pe tigaie. Cu o lingură de supă, apăsați rapid bilele în ovale.) Întoarceți imediat tigaia la congelator. Dacă depozitați mai mult de 2 ore, înfășurați etanș când înghețata este tare și înghețați până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Tăiați 6 foi de folie, fiecare de 12 pe 18 inci. Dintr-o parte îngustă, pliați fiecare foaie în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Ca formă, utilizați un castron de aproximativ 2 1/2 inci adâncime și 5 până la 5 1/2 inci lățime. Centrați 1 dreptunghi de folie peste castron, apoi apăsați ușor în castron și pliați capetele foliei peste marginea bolului. Ridicați vasul de folie și repetați pentru a forma dreptunghiurile rămase din folie. Setați boluri de folie pe 2 foi de copt, fiecare de 12 pe 15 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați 1 foaie filo plat. Păstrați aluatul filo rămas acoperit cu folie de plastic pentru a preveni uscarea. Cu o perie de patiserie, strecurați rapid și ușor foaia filo cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Se presară uniform cu 1 lingură de zahăr. Se acoperă cu o altă foaie filo, se unge cu unt, se presară cu zahăr și se repetă pentru a face 1 teanc de 4 foi filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
De la o margine lungă, pliați filo stack în jumătate. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați stiva pe lățimea îngustă a filo pentru a face șuvițe de 1/8 inch lățime. Împărțiți firele în treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Folosiți o treime din filo tăiat pentru a face 1 cuib: așezați ușor o mână de filo tăiat în fundul 1 bol de folie. Apoi aruncați ușor filo rămas, puțin câte puțin, pe părțile laterale ale bolului, spiralând până la margine. Lăsați câteva fire lipite la întâmplare în jurul jantei. Repetați pentru a face încă 2 cuiburi.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Repetați pașii de la 4 la 6 pentru a forma încă 3 cuiburi.
9
Coaceți cuiburile într-un cuptor de 350 până se rumenesc, aproximativ 15 minute (10 minute într-un cuptor cu convecție); comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați cuiburile să se răcească în boluri de folie pe un raft. Cu o mică spatulă metalică, ușurați ușor cuiburile din folie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Puneți cuiburi pe farfurii de desert sau în boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Așezați 3 ovale de înghețată în fiecare cuib.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
13
Adăugați sos de caise după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista