Cucidati I

Cucidati I
Cucidati i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 98 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 48 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaja de portocală confiată, coacăze, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fistic Cucidati, Cucidati (Fursecuri Cu Smochine Italiene), și Cucidati (Fursecuri Cu Smochine Italiene) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru umplutură: tăiați smochinele și tăiați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2
Se pune într-un castron și se acoperă cu apă clocotită; abrupte 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se scurge și se toacă grosier în robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați cu stafide galbene, coacăze, coajă de portocală confiată, migdale feliate prăjite, nuci de pin prăjite, ciocolată dulce, Conserve de caise, rom, cafea espresso instant, scorțișoară și cuișoare. Pentru a vă pregăti în avans, acoperiți bine cu folie de plastic și păstrați la o temperatură rece a camerei sau la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
Conserve De CaiseConserve De Caise
Espresso InstantEspresso Instant
Migdale FeliateMigdale Feliate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Miere De CitriceMiere De Citrice
1
Combinați făina, zahărul și praful de copt într-un bol și amestecați pentru a amesteca. Frecați fin untura, lăsând amestecul sub formă de pulbere. Bateți 2 ouă și lapte pentru a combina într-un castron mic și amestecați în amestecul de făină pentru a forma un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și frământați ușor de câteva ori. Înfășurați aluatul în plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
UnturăUntură
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Împărțiți aluatul în 12 bucăți și rotiți fiecare într-un cilindru de aproximativ 12 centimetri lungime. Făinați ușor suprafața și aluatul și rotiți-l într-un dreptunghi de aproximativ 14 inci lungime și 3 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
3
Așezați o linie a umpluturii în centrul fiecărui dreptunghi, folosind 1/12 din umplutură pentru fiecare bucată de aluat. Aduceți aluatul în jurul umpluturii și prindeți-l pentru a sigila. Întoarceți cârnații umpluți de aluat, astfel încât cusătura să fie pe fund și tăiați - o în 3 lungimi de 1/2 până la 4 inci. Folosind un cuțit ascuțit sau o lamă de ras cu o singură margine, faceți o serie de tăieturi diagonale în partea de sus a fiecărui cârnat mic. Trageți și răsuciți ușor, ținând cârnații la fiecare capăt pentru a deschide tăieturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Transferați pe foi de prăjituri căptușite cu hârtie, curbându-le în forme largi de potcoavă. Faceți o spălare a ouălor bătând oul și sarea împreună cu o furculiță până când este slăbit. Vopsiți fiecare formă cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți la 350 de grade F (180 de grade C) timp de aproximativ 20 de minute sau până când au o culoare aurie deschisă. Se răcește, praf cu zahărul cofetarilor și se păstrează în cutii, între straturi de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista