Cu Susul În Jos Plăcintă Cu Mere Pecan
Upside Down Apple Pecan Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 436 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți rădăcină de ghimbir, coji de plăcintă adâncă, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare sunt Cu Susul În Jos Plăcintă Cu Mere Pecan, Cu Susul În Jos Plăcintă Cu Mere Pecan, și Caramel-Pecan Cu Susul În Jos Chai Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Combinați nucile pecan, untul topit și zahărul brun într-o placă de plăcintă de 9 inci (23cm).
Scoateți prima coajă de plăcintă de pe placa de plăcintă din aluminiu și așezați deasupra amestecului de pecan.
Încălziți 3 linguri (45 mL) de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați mere și gătiți, amestecând timp de 2-3 minute sau până când este moale. Se amestecă ghimbirul, scorțișoara și zahărul brun.
Aranjați amestecul de mere deasupra bucățiicrusta în tigaie. Dot cu unt. Topiți amestecul cu a doua bucatărugină după ce ați scos-o din tava de folie de aluminiu. Flaut marginile piecrust și tăiați mai multe fante în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
Coaceți plăcinta pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit.
Așezați folia de aluminiu sub placa de plăcintă în cazul în care bulele de umplere se termină.
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și răsturnați imediat plăcinta pe o farfurie de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS