Crăciun Wassail cu mere coapte

Crăciun Wassail cu mere coapte
Crăciun Wassail cu mere coapte ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de concentrat de suc de portocale, bețișoare de scorțișoară, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Crăciun Wassail, Mere Roșii Roșii De Crăciun, și Șuncă și mere coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Așezați merele înjumătățite, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când merele sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Fierbeți 2 căni de cidru de mere, cuișoare, ienibahar și nucșoară într-un ibric sau oală mare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați restul de cidru de mere, concentrat de suc de portocale și concentrat de limonadă; amestecați până când vata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Parțial Concentrat De LimonadaParțial Concentrat De Limonada
Cidru De MereCidru De Mere
6
Se amestecă zahărul brun în vas; se încălzește până aproape de fierbere. Plutiți jumătăți de mere coapte și bețișoare de scorțișoară în wassail; serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista