Crăciun Posole
Crăciun Posole este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. O porție conține 89 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți oregano, posole, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Crockpot Cremos Crăciun Posole, Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, și Posol.
Instrucțiuni
Clătiți posolul uscat și lăsați să stea în 3 litri de apă la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau până la 1 zi.
Tăiați carnea în cuburi de 1/2 inch.
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați carnea de porc, ceapa, usturoiul, oregano și 1/2 cană bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și gătiți la foc mare, amestecând des, până când sucurile se evaporă și carnea sfârâie în picături rumenite, 15 până la 20 de minute.
Adăugați 3/4 cană de bulion, amestecați bucățile rumenite și fierbeți până se evaporă lichidul, apoi amestecați carnea de porc până se rumeneste ușor, 10 până la 15 minute.
Adăugați bulionul rămas, 5 căni de apă și posolul scurs; se amestecă fără picături. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe până când carnea de porc este aproape fragedă pentru a mușca, aproximativ 1 1/2 ore; se amestecă ocazional.
Adăugați 1/2 cană sos de chili roșu, 1/3 cană ardei iute poblano și piper. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când carnea de porc și posolul sunt foarte fragede de mușcat, cu 15 până la 30 de minute mai mult. Tocanita ar trebui să fie supă; dacă este necesar, adăugați mai multă apă la subțire.
Adăugați sare și sos suplimentar de chili roșu și ardei iute poblano după gust.