Crăciun m & m ' s caramel baruri

Crăciun m & baruri caramel m 's-ar putea să fie doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 222 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de caramele de vanilie, bomboane de ciocolată m&m', unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Unt de arahide Caramel Shortbread baruri {milionar baruri} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați zahărul brun și untul; bate până se omogenizează. Se amestecă ovăzul și cerealele.
Adăugați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă până se omogenizează bine. Rezervați 3 căni de amestec de ovăz pentru topping. Apăsați amestecul rămas în fundul tăvii pulverizate.
Coaceți la 177°.timp de 10 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați caramelele și laptele; se încălzește la foc mic până când caramelele se topesc și amestecul este neted, amestecând continuu.
Scoateți baza parțial coaptă din cuptor.
Se presară cu 1 cană din bucățile de ciocolată.
Stropiți cu amestec de caramel, având grijă să nu lăsați caramelul să atingă părțile laterale ale tigaiei. Aruncați amestecul de ovăz rezervat prin îngrămădirea lingurițelor peste amestecul de caramel.
Se presară cu bucățile de ciocolată rămase.
Reveniți la cuptor; coaceți încă 20 până la 24 de minute sau până când centrul este setat și partea superioară este maro aurie. Se răcește 1 oră sau până se răcește complet.