Crustă De Zahăr Brun Pecan

Crustă De Zahăr Brun Pecan
Crusta de zahăr brun Pecan ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 245 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nuci pecan, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake de dovleac cu zahăr brun cu crustă de Macaroon cu fistic, Pâine moale de dovleac Vegan cu crustă de Streusel de zahăr brun, și Zahăr Brun-Pecan Shortbread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică, combinați făina, nucile pecan, zahărul și sarea până când nucile pecan sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați untul și pulsați până când încep să se formeze firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați oul și pulsați până când aluatul se unește. Se răcește timp de 20 de minute sau până când este necesar. Apăsați 3/4 din aluat într-o farfurie de plăcintă de 9 inci, rezervând restul pentru toppingul de crumble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
4
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 F până devine auriu sau conform instrucțiunilor rețetei de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista