Crustă De Pizza Fără Gluten

Crustă De Pizza Fără Gluten
Rețeta crusta de Pizza fără Gluten ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $2.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 919 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți condimente, oțet de mere, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o crustă la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi, Crustă De Pizza Fără Gluten, și Crustă De Pizza Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o tigaie de pizza de 15 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
2
Amestecați făina de copt universală, făina de fasole garbanzo, amidonul de porumb, amidonul de tapioca, parmezanul, praful de copt, guma de xantan, condimentul Italian, oregano și sarea împreună într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Condimente ItalieneCondimente Italiene
ParmezanParmezan
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se dizolvă 1 linguriță de zahăr alb în apă călduță într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară drojdia deasupra și se lasă deoparte până se spumează, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
5
Bateți oul într-un castron separat cu ulei de măsline, oțet, 1 linguriță zahăr și usturoi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți amestecul de drojdie în amestecul de ouă și amestecați amestecul de făină până când nu rămân bulgări uscate. Apăsați aluatul în tava pregătită, lăsând marginea exterioară puțin mai groasă decât centrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand aluatul a crescut si usor ferm, 10 pana la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Odată acoperit cu toppingurile preferate, continuați să coaceți la 425 grade F (220 grade C) până când crusta se rumeneste, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Scoateți pizza din tigaie și gătiți direct pe grătarul cuptorului timp de 5 minute până la crusta crocantă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista