Crustă Bună De Plăcintă

Crustă Bună De Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați o crustă de plăcintă bună. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, sare, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Good Eats filet de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004).

Instrucțiuni

1
În bolul unui robot de bucătărie, pulsați atât făinurile, cât și sarea pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul (și scurtarea, dacă utilizați) bucăți în robotul de bucătărie și pulsați pentru a tăia untul. Pulsați până când aveți dimensiunea de mazăre clumps.In un castron mai mic sau o cană de măsurare lichidă, combinați apa, gălbenușul de ou și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de apă în amestecul de făină și pulsați până când amestecul se reunește. De obicei, ajung să folosesc tot amestecul de apă plus puțin mai mult, dar Greg Patent spune să nu turnați totul dintr-o dată, deoarece este posibil să nu aveți nevoie de toate.Transformați amestecul într-un castron și formați-l într-o minge cu aspect scruffy. Apăsați-l într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește cel puțin o oră sau până când este gata de utilizare.Când este gata de utilizare, aduceți bila de aluat înapoi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Rulați într-un cerc de 12 inci și utilizați pentru a alinia o placă de plăcintă de 9 inci. Pentru a preveni contracția, răciți placa de plăcintă căptușită înainte de coacerea oarbă.Vă recomand să dublați această rețetă dacă faceți o plăcintă adâncă. Vei avea aluat leftover.To coaceți orb, apăsați în tigaie conform instrucțiunilor. Puneți mai multe găuri în aluat cu o furculiță și răciți vasul căptușit timp de o oră. Când este gata de coacere, acoperiți cu hârtie pergament, puneți greutăți pentru plăcintă (sau fasole uscată) în centru pentru a cântări pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 375 timp de 20 de minute, apoi îndepărtați pergamentul și greutățile și coaceți la 325 încă 20 de minute sau până când coaja de plăcintă apare setată și este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista