Crustadă de pere cu Topping de zahăr brun-alune

Crustadă de pere cu Topping de zahăr brun-alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Croustade de pere cu Topping de zahăr brun-alune. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, alune, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tarta de mere cu Topping de zahar brun-alune, Tarta de afine-pere cu Topping de alune, și Pear Frangipane Croustade.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele în procesor până se formează aglomerări, aproximativ 1 minut.
2
Transferați în castron mediu. Acoperiți și răciți. (Nu curățați vasul procesorului.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Combinați ambele făină, alune, zahăr și sare în același vas de procesare. Amestecați până când alunele sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați unt și amestecați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Se amestecă în 2 linguri de apă cu gheață și se procesează doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați aluatul în plastic și răciți 30 de minute. (Toppingul și aluatul se pot face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie pergament până la rotund de 13 inci, ridicând hârtia, netezind ridurile și răsturnând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Transferați aluatul pe hârtie pergament pe o foaie mare de copt netăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Scoateți foaia superioară de pergament.
1
Combinați perele, zahărul și făina într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Mound amestec de pere deasupra aluatului, lăsând 2-inch de frontieră. Folosind hârtie pergament ca ajutor, pliați marginea aluatului peste pere, plisând lejer și ciupind pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Presărați topping gros peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
4
Coaceți croustade până când crusta este aurie, aproximativ 40 de minute. Acoperiți foarte ușor cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă a crustei și continuați să coaceți până când sucurile se balonează gros, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Transferați foaia de copt în raft; se răcește ușor. Glisați spatula metalică sub crustă pentru a elibera de pergament. Folosind fundul mare al tigaiei ca ajutor, transferați croustade pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se servește cald cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista