Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Croustade de pere cu Topping de zahăr brun-alune. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, alune, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tarta de mere cu Topping de zahar brun-alune, Tarta de afine-pere cu Topping de alune, și Pear Frangipane Croustade.
Instrucțiuni
1
Amestecați toate ingredientele în procesor până se formează aglomerări, aproximativ 1 minut.
2
Transferați în castron mediu. Acoperiți și răciți. (Nu curățați vasul procesorului.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Combinați ambele făină, alune, zahăr și sare în același vas de procesare. Amestecați până când alunele sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt și amestecați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Se amestecă în 2 linguri de apă cu gheață și se procesează doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați aluatul în plastic și răciți 30 de minute. (Toppingul și aluatul se pot face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
4
Poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie pergament până la rotund de 13 inci, ridicând hârtia, netezind ridurile și răsturnând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
6
Transferați aluatul pe hârtie pergament pe o foaie mare de copt netăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Scoateți foaia superioară de pergament.
1
Combinați perele, zahărul și făina într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Mound amestec de pere deasupra aluatului, lăsând 2-inch de frontieră. Folosind hârtie pergament ca ajutor, pliați marginea aluatului peste pere, plisând lejer și ciupind pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Presărați topping gros peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
4
Coaceți croustade până când crusta este aurie, aproximativ 40 de minute. Acoperiți foarte ușor cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă a crustei și continuați să coaceți până când sucurile se balonează gros, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
5
Transferați foaia de copt în raft; se răcește ușor. Glisați spatula metalică sub crustă pentru a elibera de pergament. Folosind fundul mare al tigaiei ca ajutor, transferați croustade pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat