Crustacee Pepene Verde Ceviche

Crustacee Pepene Verde Ceviche
Shellfish pepene verde Ceviche este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 75 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-American. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica ceapa, ghimbir, creveți în coajă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Crustacee Pepene Verde Ceviche, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja și miezul alb din portocaliu cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați segmentele fără membrane. Tăiați suficiente segmente pentru a măsura 1/4 cană. Se amestecă portocala tocată, sucul de portocale, sucul de lămâie, pepenele verde, ghimbirul, ceapa, jalapeulincro (după gust) și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pepene VerdePepene Verde
GhimbirGhimbir
PortocaliuPortocaliu
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Aduceți la fierbere o cratiță de 1 litru plină cu trei sferturi de apă sărată, apoi adăugați scoici. Reduceți căldura la foc mic și braconați scoicile până când sunt fierte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul. Întoarceți apa în cratiță la fierbere și braconați creveții în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Scurgeți creveții într-o strecurătoare și transferați-i într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Scurgeți bine scoicile și creveții și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
6
Adăugați scoici, creveți, homar și mentă la amestecul de pepene verde și aruncați pentru a combina, apoi condimentați cu sare. Se răcește ceviche, acoperit, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HomarHomar
CrevețiCreveți
MentăMentă
SareSare
7
Tăiați și separați frunzele de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
8
Serviți ceviche cu frunze de salată pe lateral (folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ceviche în salată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1
* Ceviche poate fi răcit până la 3 ore.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista