Crusta De Plăcintă Perfectă I

Crusta De Plăcintă Perfectă I
Reteta perfect Pie Crust I este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă face 3 porții cu 1766 calorii, 23g de proteine, și 108g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, scurtare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o crustă destul de ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Crusta De Plăcintă Perfectă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Tăiați în Crisco până se formează dimensiunile mazărelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Create 'n Chips De CiocolatăPrăjituri Create 'n Chips De Ciocolată
3
Într-o ceașcă de măsurare, bateți gălbenușurile de ou și adăugați apă rece pentru a umple întreaga ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Se adaugă la amestec. Nu amestecați prea mult. Împărțiți în treimi.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate27
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista