Crusta de pizza semnată de Jay

Crusta de pizza semnată de Jay necesită în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 1860 calorii, 54g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o crustă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Rețete similare includ Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Bruxelles Sprout, nuc & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral), și Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și zahărul brun în apă și lăsați să stea 10 minute.
Se amestecă sarea și uleiul în soluția de drojdie.
Se amestecă în 2 1/2 căni de făină.
Întoarceți aluatul pe o suprafață curată, bine făinată și frământați mai multă făină până când aluatul nu mai este lipicios.
Așezați aluatul într-un castron bine uns și acoperiți cu o cârpă.
Lăsați aluatul să crească până se dublează; aceasta ar trebui să dureze aproximativ 1 oră. Puneți aluatul și formați o minge strânsă. Lăsați aluatul să se relaxeze un minut înainte de rulare. Utilizați pentru rețeta preferată de pizza.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Dacă coaceți aluatul pe o piatră de pizza, puteți așeza toppingurile pe aluat și coaceți imediat. Dacă vă coaceți pizza într-o tigaie, ungeți ușor tigaia și lăsați aluatul să crească timp de 15 sau 20 de minute înainte de a-l acoperi și coace.
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit, până când brânza și crusta se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.