Crusta De Bază Pentru Pizza
Crusta de Pizza de bază necesită aproximativ 1 oră și 53 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, obțineți o crustă care servește 20. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de făină de porumb, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Crusta De Bază Pentru Pizza, O Crustă De Pizza De Bază, și Crustă De Plăcintă De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute sau până la bule. Cântăriți sau lingurați ușor 15 uncii de făină (aproximativ 2 căni) în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină, sare și ulei de măsline în amestecul de drojdie; se amestecă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficient din restul de 13 uncii de făină (aproximativ cană), 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți aluatul cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare jumătate într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe tigăi de pizza de 2 (12 inci) sau foi de copt acoperite fiecare cu spray de gătit și presărate cu 1/2 lingură de făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Acoperiți; lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 30 de minute.