Crupe De Drumeții Appalachian

Crupe De Drumeții Appalachian
Rețeta pentru drumeții Appalachian Grits este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 4. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 119 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți muștar, boia de ardei, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Trasee de drumeții și povești cu ton, Pat ' s Appalachian Apple Pie (de la zero), și Pâine De Porumb Appalachian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente la fierbere. Se amestecă crupe; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă brânza și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
CrupeCrupe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista