Crupe De Ciocolata Inghetata

Crupe De Ciocolata Inghetata
Reteta de ciocolata crupe inghetata ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 7 ore și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,27 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte, zahăr, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ușor gălbenușurile cu un bici, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cacao, zahăr și 2 linguri de lapte și bateți până se îngroașă și se întunecă, de culoare maro lucioasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Într-o cratiță mică, încălziți 1 1/2 căni jumătate și jumătate și smântâna la foc mediu-mic până când se înregistrează un termometru cu bomboane150 grade F. (este posibil să vedeți aburul ridicându-se din tigaie, dar laptele și smântâna nu ar trebui să înceapă să fiarbă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Cu un cuțit ascuțit, feliați fasolea de vanilie pe lungime, răzuiți semințele negre minuscule în jumătate și jumătate și adăugați fasolea de vanilie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați grâul și continuați să gătiți, amestecând ocazional și menținând temperatura în jur de 150 de grade F, până când grâul se umflă și amestecul se îngroașă până la consistența unui terci subțire, aproximativ 10 până la 20 de minute, în funcție de prospețimea grâului și de grosimea măcinării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
6
Scoateți fasolea de vanilie și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
7
Bateți 1 cană din amestecul de jumătate și jumătate și crupe încet în amestecul de cacao, amestecând constant până când lichidele sunt bine încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați ciocolata tocată în amestecul de grâu rămas în cratiță și amestecați până se dizolvă, 2 până la 3 minute. Se amestecă amestecul de cacao în amestecul de grâu și ciocolată și se gătește la foc mic, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, până când crema se îngroașă până la textura unei budinci groase, lichide, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se transferă într-un recipient. Apăsați folia de plastic pe suprafața cremei și dați-o la frigider timp de 4 ore sau peste noapte, până când crema este foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Turnați crema într-un producător de înghețată și bateți conform instrucțiunilor producătorului până când înghețata devine foarte groasă și își păstrează forma. Transferați rapid înghețata într-un recipient cu un capac bine fixat. Dacă există spațiu între suprafața înghețatei și capac, lipiți o foaie de folie de plastic pe suprafață. Acoperiți recipientul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Congelați înghețata până se întărește, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
12
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire și îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Serviți mici linguri de înghețată în boluri și garnisiți cu ciocolată rasă sau pentru distracție, un vârf de grâu uscat și crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista