Crupe De Brânză Jalapeimbroko
Jalape crupe de brânză este o fără gluten mâncare de dimineață. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați Unt, Ardei jalape, brânză edam și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Killer Jalape Crupe De Brânză, Usturoi Prăjit Jalapeno Brânză Crupe, și Cotlet de vițel de vânător cu brânză sudică: Jaegerschnitzel cu brânză sudică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 4 căni de apă într-o oală mare cu fund greu, la foc mare, până când ajunge la fierbere. Turnați încet în grâu în timp ce bateți constant. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, timp de aproximativ 20 de minute.
În timp ce grâul se gătește, prăjiți ardeiul jalapeimbroo într-o tigaie mică la foc mare până când pielea este maro și vezicule.
Tăiați ardeiul în jumătate pe lungime și îndepărtați pielea și semințele din ardei și aruncați. Se toacă carnea și se adaugă în oala cu grâu.
Scoateți oala de pe foc și pliați în unt, mascarpone și brânză Edam. Se condimentează cu sare.
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel