Crupe De Brânză Jalapeimbroko

Crupe De Brânză Jalapeimbroko
Jalape crupe de brânză este o fără gluten mâncare de dimineață. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați Unt, Ardei jalape, brânză edam și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Killer Jalape Crupe De Brânză, Usturoi Prăjit Jalapeno Brânză Crupe, și Cotlet de vițel de vânător cu brânză sudică: Jaegerschnitzel cu brânză sudică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 4 căni de apă într-o oală mare cu fund greu, la foc mare, până când ajunge la fierbere. Turnați încet în grâu în timp ce bateți constant. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce grâul se gătește, prăjiți ardeiul jalapeimbroo într-o tigaie mică la foc mare până când pielea este maro și vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Tăiați ardeiul în jumătate pe lungime și îndepărtați pielea și semințele din ardei și aruncați. Se toacă carnea și se adaugă în oala cu grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrupeCrupe
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți oala de pe foc și pliați în unt, mascarpone și brânză Edam. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză EdamBrânză Edam
MascarponeMascarpone
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista