Crupe de brânză cu cârnați de pui și ciuperci Shiitake

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați crupe de brânză cu cârnați de pui și ciuperci Shiitake. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 321 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți unt, apă, grâu de gătit rapid și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cârnați de pui și tigaie de ciuperci peste brânză de capră # SundaySupper, Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, ceapă eșalotă și brânză de capră, și Salată de friptură de vită rămasă cu ciuperci Shiitake și brânză moale de capră.
Instrucțiuni
Tăiați cârnații în felii groase de 1/2 inci; tăiați felii în sferturi.
Tăiați tulpinile din ciuperci și, dacă doriți, rezervați pentru o altă utilizare; tăiați capacele de ciuperci în felii.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați cârnați și sotati 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți cârnații din tigaie.
Adăugați capace de ciuperci în tigaie și sotati 5 minute sau până se înmoaie.
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez. Se amestecă treptat în grâu; reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute sau până se îngroașă.
Adăugați restul de 7 linguri de unt și brânză; gătiți, amestecând des, 5 minute sau până se topește și se amestecă.
Se ia de pe foc; se amestecă ouăle, rozmarinul și sarea condimentată până se amestecă. Se amestecă cârnații și ciupercile; se toarnă amestecul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau doar până la setare.
Se presară deasupra cu măsline, dacă se dorește.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit cârnați de pui Afumați Gerhard cu mere și Chardonnay.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.