Crupe De Brânză Cheddar
Rețeta de brânză Cheddar este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, lapte, crupe de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Caserola Cu Brânză Cheddar, Bacon și brânză Cheddar crupe caserola, și Andouille și brânză albă de brânză Cheddar.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de lapte și 2 căni de apă la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Treceți treptat în 1 cană de grâu de gătit rapid și 1 linguriță de sare condimentată. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute sau până se îngroașă.
Adăugați 1 1/2 căni de brânză Cheddar ascuțită mărunțită, 2 lingurițe de sos Worcestershire și 1/2 linguriță de ardei roșu măcinat, amestecând până se topește brânza.