Crupe De Brânză

Brânza de brânză este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de lapte, făină de porumb măcinată grosieră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de vițel de vânător cu crupe de brânză din sud: Jaegerschnitzel cu crupe de brânză din sud, Grâu Cu Două Brânzeturi, și Crupe De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați laptele, apa și sarea într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Odată ce amestecul de lapte ajunge la fierbere, adăugați treptat făina de porumb în timp ce bateți continuu. Odată ce toată făina de porumb a fost încorporată, reduceți căldura la minim și acoperiți.
Scoateți capacul și bateți frecvent, la fiecare 3 până la 4 minute, pentru a preveni lipirea sau formarea de bulgări; asigurați-vă că intrați în colțurile oalei atunci când bateți. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute sau pana cand amestecul este cremos.
Se scoate de pe foc, se adaugă piperul și untul și se amestecă pentru a se combina. Odată ce untul este topit, amestecați treptat brânza puțin câte puțin.